Skip to content

Bon formatge per la bona gent

Bon formatge per la bona gent. Amb aquest lema, aquest dijous al migdia la formatgeria MUUU BEEE de la Fundació MAP ha fet entrega de 270 formatges al personal de l’Hospital Comarcal de Campdevànol.

Són dies de moltes mostres de solidaritat cap als equipaments sanitaris i també als d’atenció a les persones, com els nostres. Com a entitat, estem molt agraïts de rebre, i per això volem donar allò que puguem i estar al costat dels que més esforços estan fent en aquests moments. En aquest cas, al costat de tot l’equip de l’hospital comarcal, que inclou metges/ses, infermers/es, però també personal de neteja, administratiu, de cuina i tot aquell que està tirant endavant el dia a dia del centre. Un gest que també s’ha fet extensiu al personal dels serveis residencials de la pròpia fundació, que aquests dies està fent una gran tasca d’atenció a les persones ateses, i al de la bugaderia, que està netejant la roba del centre hospitalari.

L’eslògan dels formatges, És Ripollès. És Bona Llet. És Bona gent, es fa present amb aquesta acció: formatges del Ripollès per la bona gent que està fent una gran tasca al territori.

La formatgeria MUUU BEEE, com a servei d’alimentació, és una de les seccions que continua activa del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP, tant per proveir establiments com per donar sortida a la llet que produeix a diari l’explotació Mas La Folcrà de Sant Joan de les Abadesses. Una activitat, doncs, que permet la continuïtat també del sector primari de la comarca.

La bugaderia al servei de l’hospital

Un altre servei essencial que continua en funcionament a la Fundació MAP és el de bugaderia, que està netejant la roba de l’Hospital de Campdevànol, amb qui es treballa des de fa 12 anys, i també la dels serveis residencials de l’entitat.

Aquests dies de forta demanda la bugaderia ha ampliat l’activitat passant a treballar els set dies de la setmana i s’ha reforçat amb personal d’altres seccions del Centre Especial de Treball que han tancat temporalment, com jardineria i Mapcable.