Avís Legal i Política de privacitat

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de la Fundació MAP , d’algun organisme vinculat a aquesta o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a la Fundació MAP i que estan llicenciats sota Creative Commons.

Dades
Nom propietari: Fundació Privada MAP (amb inscripció en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya número 1.047, classificada com a benèfica de tipus assistencial).
Domicili social: Polígon Industrial Els Pintors, C/Dalí 6-8. 17500 Ripoll.
NIF: G17414905.
Telèfon: 972 70 31 04.
Correu electrònic: fundaciomap@fundaciomap.com


L’obra de Portal web de MUUU BEEE està subjecta a una llicència de  Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons Creat a partir d’una obra disponible a fundaciomap.org. Els permisos addicionals als d’aquesta llicència es poden trobar a https://muuubeee.com Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Només està autoritzat l’ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. La informació administrativa facilitada a través d’aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC, l’edició digital del qual és l’únic instrument que en dóna fe de l’autenticitat i contingut, o en altres diaris oficials.

L’Administració de la Fundació MAP no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquesta Administració.

La Fundació MAP no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

En compliment amb la RGPD les dades que ens faciliti passaran a formar part de FUNDACIO PRIVADA MAP: adreça Polígon Industrial Els Pintors, C / Dalí , 6-8 17500 RIPOLL per al seu tractament. Les seves dades seran guardades indefinidament. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, cancel·lació i oposició, indicant-ho per escrit a l’empresa FUNDACIO PRIVADA MAP adreça Polígon Industrial Els Pintors, C / Dalí , 6-8 17500 Ripoll o per correu electrònic a: veronica.rebollo@fundaciomap.com. (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell  de 27 d’abril de 2016).

CONTACTAR

C/Joan Miró, 1
17500 Ripoll (Girona)
972 70 31 04 – 650 040 572
info@muuubeee.com

SEGUEIX-NOS
AVÍS LEGAL I PRIVACITAT

Política de cookies
Avís legal
Privacitat

Un projecte social de
Share This