És bona gent

Som MUUU BEE, la Formatgeria del Centre Especial de Treball de la Fundació MAP, el CETMAP. L’objectiu final de les activitats del CETMAP és la inserció sociolaboral de les persones i el vincle amb el territori.

La Fundació MAP és una entitat sense ànim de lucre que treballa des del 1968 per oferir els suports necessaris perquè les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social del Ripollès puguin millorar la seva qualitat de vida. Amb els seus serveis acompanya la persona al llarg de la seva vida: atenció a la infància i a l’adolescència, serveis diürns, residencials i laborals.

Actualment a MUUU BEEE som un equip de 7 persones, cinc de les quals amb un certificat de discapacitat. Dins de l’equip, dos dels nostres responsables formatgers donen suport a les persones i a les tasques diàries de la formatgeria.

Els formatges MUUU BEEE són molt més que formatges, és un projecte social amb ànima, compromès amb les persones i el territori. Darrera de cada formatge trobareu l’essència de MUUU BEEE: el caràcter pirinenc del Ripollès, la bona llet i les persones.