Skip to content

Quesos MUUU BEEE

Proyecto social con alma comprometido con las personas y el territorio.

Los quesos MUUU BEEE son la expresión de los parajes montañosos y húmedos de la comarca del Ripollès, situada en los Pirineos Orientales. La leche, materia prima de alta calidad, proviene íntegramente de las explotaciones ganaderas de la comarca.
Muuu beee es una actividad productiva del Centro Especial de Empleo de la Fundación MAP, entidad sin ánimo de lucro de la comarca del Ripollès. Es un proyecto social con alma, comprometido con el territorio, que crea empleo para personas con especiales dificultades y que mediante la cooperación con todos los agentes genera una actividad sostenible.

Nuestros quesos

Formatge tendre d’escorça natural lleugerament cruixent. Interior groc pàl·lid. Gustos de mantega fresca, llet i avellanes.

Formatge semicurat d’escorça ferma, amb fongs naturals. L’interior de color groc és lleugerament cremós. Aroma de mantega salda.

Formatge de pasta tova d’escorça de color blanc amb aromes de ceps. Interior ferm en el seu estadi inicial i més cremós a mesura que avança la maduració.

Formatge de pasta tova amb pasta de tòfona d’hivern. Interior ferm en el seu estadi inicial i més cremós a mesura que avança la maduració. Formatge estacional segons la tòfona.

Formatge curat d’escorça rentada i pasta cuita. Interior color groc i amb una lleugera coloració de blau resultat de l’afinat.

Ajut per “Ampliació d’una nova activitat: creació d’una formatgeria i productes làctics artesanals a Ripoll” amb l’objectiu de promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i risc d’exclusió social, la generació d’activitat econòmica diversificada que permeti l’autosostenibilitat, creació i consolidació de nous llocs de treball a la comarca, la col·laboració amb ramaders i pagesos de la comarca i la continuïtat del sector, i la divulgació i sensibilització social del projecte entre la població i la comunitat.

Operació: Implementació d’estratègies de desenvolupament local

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020, cofinançada per: