Qui som

És bona gent

La Fundació MAP és una entitat sense ànim de lucre treballa des del 1968 per oferir els suports necessaris perquè les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social del Ripollès puguin millorar la seva qualitat de vida.

Amb els seus serveis acompanya la persona al llarg de la seva vida: atenció a la infància i a l’adolescència, serveis diürns, residencials i laborals. En aquests últims, hi trobem el Centre Especial de Treball de la Fundació MAP, CETMAP, que té com a objectiu la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social de la comarca del Ripollès. Per això es cerquen activitats productives vinculades al territori, com les que ja estan en funcionament en sectors com el turístic, l’industrial o el mediambiental .

En el marc del Pla Estratègic 2012-2016, l’entitat va decidir apostar pel sector agroalimentari, amb un bon potencial de creixement a la comarca, amb l’objectiu de produir artesanalment productes de proximitat donant noves oportunitats a persones amb especials dificultats.

Actualment, a MUUU BEEE hi treballen 6 persones, tres de les quals amb certificat de discapacitat. Les persones de la Fundació MAP són l’ànima de MUUU BEEE, per això són les protagonistes dels envasos a través de les seves empremtes dactilars i han desenvolupat una sèrie de creacions per acompanyar l’storytelling de la marca.

CONTACTAR
C/Joan Miró, 1
17500 Ripoll (Girona)
972 70 31 04 – 650 040 572
info@muuubeee.com
SEGUEIX-NOS
Un projecte social de
Share This