Qui som

És bona gent

La Fundació MAP és una entitat sense ànim de lucre treballa des del 1968 per oferir els suports necessaris perquè les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social del Ripollès puguin millorar la seva qualitat de vida.

Amb els seus serveis acompanya la persona al llarg de la seva vida: atenció a la infància i a l’adolescència, serveis diürns, residencials i laborals. En aquests últims, hi trobem el Centre Especial de Treball de la Fundació MAP, CETMAP, que té com a objectiu la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social de la comarca del Ripollès. Per això es cerquen activitats productives vinculades al territori, com les que ja estan en funcionament en sectors com el turístic, l’industrial o el mediambiental .

En el marc del Pla Estratègic 2012-2016, l’entitat va decidir apostar pel sector agroalimentari, amb un bon potencial de creixement a la comarca, amb l’objectiu de produir artesanalment productes de proximitat donant noves oportunitats a persones amb especials dificultats.

Actualment, a MUUU BEEE hi treballen set persones, quatre de les quals amb certificat de discapacitat. Les persones de la Fundació MAP són l’ànima de MUUU BEEE, per això són les protagonistes dels envasos a través de les seves empremtes dactilars i han desenvolupat una sèrie de creacions per acompanyar l’storytelling de la marca.

CONTACTAR
C/Joan Miró, 1
17500 Ripoll (Girona)
972 70 31 04 – 650 040 572
info@muuubeee.com
SEGUEIX-NOS
AVÍS LEGAL I PRIVACITAT
Un projecte social de
Share This