Els nostres productes

Els productes MUUU BEEE estan elaborats amb llet de vaques frisones del Mas La Folcrà. El 95% de l’alimentació del ramat es cultiva a l’explotació. Un compromís de 365 dies l’any per oferir el secret més ben guardat dels nostres formatges, la llet del Ripollès. Els productes MUUU BEEE formen part de la marca de garantia de Producte del Ripollès.

TENDRE DE DRAP

Formatge elaborat a partir de llet crua de vaca. És un formatge suau, que es fa amb un drap de cotó que en determina la forma i que serveix per premsar la quallada a mà. Madurat en cambres durant quatre setmanes. L’escorça del Tendre de Drap és natural i lleugerament cruixent. El seu interior de color groc pàl·lid i amb gustos de mantega fresca, llet i avellanes tendres. Aquest 2018 ha estat obsequiat amb el 3r premi en la categoria tendre de vaca jove pel Gourmetquesos de Madrid. El premi suposa un reconeixement per tot l’equip MUUU BEEE.premi_tendre_drap_segell

SOTABOSC

Formatge elaborat a partir de llet crua de vaca. Es deixa madurar en cambres fresques i humides durant vuit setmanes. L’escorça és ferma, amb fongs naturals de la cava de maduració, aromes que ens recorden el sotabosc. L’interior de color groc palla és lleugerament cremós. Aromes de mantega salada i molt agradable.

FLOR DE NEU

Formatge elaborat a partir de llet crua de vaca. Madurat en cambres quatre setmanes aproximadament. La seva aparença recorda a la Flor de Neu, escorça de color blanc, amb aromes de ceps. Interior ferm en el seu estadi inicial i més cremós a mesura que avança la maduració. La pasta interior és tova i de color blanc.

El PILÓS

Formatge de pasta cuita i escorça rentada, s’elabora a partir de llet crua i es comercialitza a partir de les dotze setmanes de maduració. És la més pura essència del territori, marcant les estacions. Aromes nobles i el seu interior de color groc amb pocs ulls i amb alguna lleugera coloració de blau, resultat de l’afinat. La maduració a les caves li dóna una textura agradable, amb notes de mantega, torrats, un retro gust llarg i un punt picant al final. El gust persisteix la memòria. Com el seu nom indica, PILÓS, un record que deixa empremta, caràcter i que perdura llargament en els paisatges culinaris dels nostre records.

CONTACTAR

C/Joan Miró, 1
17500 Ripoll (Girona)
972 70 31 04 – 650 040 572
info@muuubeee.com

SEGUEIX-NOS

Un projecte social de

Share This